Un băieţel de 7 ani, care a rămas fără mamă are nevoie de hainuţe călduroase

21 nov.

În lumea aceasta şi în ţara aceasta sunt  foarte mulţi copii care înca din primele zile de naştere au conturi în bancă, iar pe parcursul vieţii nu duc lipsă de nimic. Pe de o parte este un lucru bun, pe de altă parte mai puţin, deoarece având de toate, unii nu ştiu să aprecieze iubirea, dreptatea, norocul, credinţa şi lista ar continua.

Există însă şi copii amărâţi, cu care soarta a fost mai dură, iar oamenii îi pot ajuta să supravieţuiască s-au să treacă peste momentele grele din viaţă. Este şi cazul unui băieţel în vârstă de 7 anişori din R-nul Ialoveni s.Tipala. La această vârstă fragedă deja a cunoscut ce este durerea de a pierde o persoană dragă, cum e să înduri foame, iar acum riscă să cunoască ce este şi frigul.

Potrivit paginii oficiale de pe facebook a emisiunii „Deşteptarea”, în urmă cu jumatate de an a decedat mama copilului, iar tatăl nu dispune de bani pentru ai cumpăra copilului haine calde pentru perioada de iarnă, nemaivorbind de jucării s-au dulciuri, care in mod normal le primeste un copil in preajma sarbatorilor de iarnă.

Acest copil are nevoie de ajutorul nostru. Persoanele care au posibilitate sunt rugaţi sa-i doneze hainuţe calduroase. Produsele alimentare, resurse financiare, produse de igienă, jucării şi dulciuri la fel ar fi binevenite.

Persoanele care pot sa ajute acest băieţel pot telefona profesoara acestuia, d-na Galina Sirbu, la numărul 026861221 sau 060261248  prin intermediul căreia pot fi efectuate donaţiile.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: