Cât de NECORUPT este proiectul „Fabrica de staruri”?

15 mart.

După ce au fost anunţaţi cei opt concurenţii care vor participa la realitishow-ul „Fabrica de staruri”, visurile a peste patru mii de tineri, care au fost la preselecţii au fost spulberate. Anul acesta, „Fabrica de staruri” este la a III-a ediţie, iar organizatorii promit senzaţii atât în casa vedetelor cât şi la concertele susţinute de fabricanţi în fiecare sâmbătă, începând cu data de 19 martie şi trei luni înainte.

În acest an este „inedit” acest show şi pentru că este „ediţie internaţională”, la care participă concurenţi şi din România.

Dar, să trec la necorupţia şi independenţa proiectului. Încă nici nu trecuse preselecţia, erau în sala de aşteptare, dar unii tineri deja speculau că concurenţii deja sunt stabiliţi şi că locurile la acest proiect au fost deja cumpărate. Mai mult, cineva spunea că fiecare loc s-a vândut la preţul de 8000 de euro, cu toate acestea, au venit la preselecţia „Fabricii de staruri” cu gândul „poate trec”. Totodată, informaţia nu a fost confirmată de nimeni, şi rămâne la nivel de vehiculări.

Anul acesta, şase participanţi au fost aleşi de juriul de specialitate care a asistat la audienţele live, iar doi dintre aceştia au fost aleşi prin votul publicului din 12 candidaţi care au trecut în etapa finală de preselecţie.  Sinceră să fiu, nici până acum nu am înţeles procedura exactă, şi de ce doi dintre concurenţi au fost aleşi prin sms, pentru că doar în Moldova această procedură a fost aplicată, în România au fost aleşi toţi concurenţii, direct de juriu. Desigur că există mai multe variante de explicaţii care îmi vin acum în minte, dar acest lucru mai puţin contează!

Îmediat după ce au fost anunţate rezultatele voturilor prin sms şi cei doi câştigători, iarăşi au apărut speculaţii pe marginea legalitatea rezultatelor voturilor.

„Este clar că voturile au fost fraudate”, a scris una din cei 12 concurenţi care s-au luptat pentru un loc în casa vedetelor în comentariile materialului de pe Prime.md, despre rezultatele voturilor. Cei mai supăraţi şi indignaţi pe rezultatele voturilor au rămas, desigur, cei 10 concurenţi.

Acuzele la adresa organizatorilor precum că ar fi corupţi, a continuat şi pe site-ul oficial al „Fabricii de staruri” , fabrica.md. Ieri, pe pagina oficială de facebook: http://www.facebook.com/fabricadestaruri , administraţia site-ului fabrica.md au postat un mesaj vis a vis de subiectul corupţiei care sună cam aşa:

” O rugăminte, în special celor din MD.  „Fabrica de Staruri” e un concurs, un show, spuneti-i cum doriti. A avut loc un voting pentru 2 locuri din casa.  Le intelegem pe toate, avem cu totii emotii si fiecare din cei 12, suntem siguri, merita sa ajunga in casa. Din pacate cuiva nu i-a ajuns cateva zecimi de procente, altora cateva procente. Asta este, viata merge inainte, la fel si Fabrica de Staruri.

Va rugam frumos sa nu mai lasati pe aceasta pagina comentarii care contin acuzatii neverificate si neprobate. Da, fiecare are dreptul la opinie, dar exista o limita si pentru ca este pagina oficiala a emisiunii, ne rezervam dreptul sa stergem acele comentarii care ni se par neadecvate si contin insulte sau injurii. Sper ca ne-am facut intelesi si chiar va multumim pentru intelegere „, se menţionează în mesaj.

Şi totuşi, cât de NECORUPT este acest proiect? Întrebarea rămâne fără răspuns. Însă există două concluzii la care am ajuns. Fie asta este mentalitatea moldoveanului care nu stiu să piardă, fie persistă şi aici principiul „cumătrismului”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: