Termenul limită de afişare a graficelor de circulaţie a transportului public: „DUMNEZEU ŞTIE!”

17 nov.

Tindem sper o capitală europeană, însă la capitolul „şapte ani de acasă” mai avem de lucrat. În Chişinău nimic „nu este veşnic”. Ne descurcăm foarte bine la distrus, ne plângem că-i greu de trăit, însă nu ne grăbim să facem nimic ca să schimbăm lucrurile spre bine.

Dacă ni se instalează ceasuri în staţiile transportului public, în două luni, jumătate din ele sunt furate, iar cealaltă jumătate sunt deteriorate. Dacă ni se amenajează parcurile cu coşuri de gunoi, ne trezim în aceeaşi situaţie, dacă ni se afişează grafice de circulaţie a transportului public în unităţile de transport şi în staţii, peste maxim jumătate de an trebuie schimbate pentru că fie sunt rupte, fie mâzgălite s-au chiar furate.

„Este o chestie de ruşine şi educaţie, spun autorităţile locale”.” Poliţia ar trebui să fie mai dură şi să le aplice pedepse corespunzătoare”.

Luni la şedinţa operativă de la Primărie, edilul capitalei, Dorin Chirtoacă a cerut   Direcţiei Transport Public şi Căi de Comunicaţie să amplaseze grafice de circulaţie a transportului public în toate staţiile de aşteptare din municipiu, cât şi în unităţile de transport în comun: troleibuze, autobuze, microbuze. De asemenea, Chirtoacă a solicitat subdiviziunii municipale de profil să înlocuiască panourile deteriorate din staţii, cu altele noi.

Tot luni, şeful direcţiei Transport Public şi Căi de Comunicaţie, Adrian Boldurescu a spus că afişele cu graficele rutelor de troleibuze şi autobuze sunt pregătite, „urmează ca în această săptămână să fie transmise spre aprobare Primăriei”.

Azi am încercat să aflu la ce etapă sunt autorităţile cu amplasarea afişelor şi termenul limită de aplicare a acestora.

Solicitat de 24h.md  şeful  Direcţiei management în transport, Lilian Copaci a declarat că procedura de afişare a graficelor de circulaţie a transportului public în unităţile de transport şi în staţiile de aşteptare a demarat, însă „Dumnezeu ştie când va fi finisată”.

Un raspuns concis şi la temă, nu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: